Sex Tapes: Όταν οι διάσημοι μοιράζονται περισσότερα απ' ό,τι χρειάζεται

Sex Tapes: Όταν οι διάσημοι μοιράζονται περισσότερα απ' ό,τι χρειάζεται

Πως προκαλείς γρήγορα ντόρο γύρω από το όνομα σου; Απλώς βιντεοσκοπείς αυτό που κάνεις στην κρεβατοκάμαρα σου και μετά φροντίζεις να κάνεις ένα καλό deal με ένα studio ερωτικών ταινιών

Ο Simon Monjack πήρε το μυστικό…στον τάφο του
Sex Tapes: Όταν οι διάσημοι μοιράζονται περισσότερα απ' ό,τι χρειάζεται
Kim Kardashian – Ray J
Γυρίστηκε το 2003 και πουλήθηκε το 2007 στο studio ερωτικών ταινιών Vivid για ένα εκατομμύριο δολάρια. Μετά όμως η Kim μήνυσε το studio καθώς δεν δόθηκε με την συγκατάθεση της και τελικά η εταιρία κατέληξε να της πληρώνει άλλα πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Κλείσιμο


Pamela Anderson – Tommy Lee
Από τις πρώτες διάσημες sex tape που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα η δημοσιότητα ήταν τέτοιο που έγινε ένα είδος μόδας για τους απανταχού celebrity. Θες να κάνει ντόρο; Βγάλε μια sex tape. Tο ζευγάρι γύρισε την ταινία το 1995, μετά εκλάπη από το σπίτι του (σύμφωνα με τους ίδιους) και αγοράστηκε από το Internet Entertainment Group που το ανέβασε και στο διαδίκτυο το 1997.



Paris Hilton – Rick Salomon
Γυρίστηκε το 2001 και διέρρευσε το 2004 από τον Salomon. Την εποχή που γυρίστηκε η Paris ήταν μόλις 19. Την κυκλοφόρησε το studio Red Light District και αν και οι περισσότεροι την ίδιαν πειρατικά από το internet κατάφερε να πουλήσει 280.000 αντίτυπα.



Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης