Τζένη Θεωνά: «Δε θα απατούσα ποτέ τον σύντροφό μου»

Τζένη Θεωνά: «Δε θα απατούσα ποτέ τον σύντροφό μου»

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα μοιραστώ μια στιγμή με κάποιον, ο οποίος θα γνωρίζει κάτι τόσο ιδιαίτερο για μένα και δεν θα το ξέρει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου»

Τζένη Θεωνά: «Δε θα απατούσα ποτέ τον σύντροφό μου»
Για το αν διακρίνει και τη δική της ζωή η πειθαρχία στον ίδιο βαθμό που ισχύει στη σειρά «Πίσω στο σπίτι», όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και για την απιστία μίλησε η Τζένη Θεωνά σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
  
«Έχω φοβερές αντιστάσεις. Δε θα απατούσα ποτέ τον σύντροφό μου. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα μοιραστώ μια στιγμή με κάποιον, ο οποίος θα γνωρίζει κάτι τόσο ιδιαίτερο για μένα και δεν θα το ξέρει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου. Προτιμώ να με απατήσουν, παρά να βρεθώ εγώ σ’ αυτόν τον κυκεώνα ενοχών», δήλωσε η νεαρή ηθοποιός, χωρίς όμως να μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν την έχουν απατήσει. «Έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Αντέδρασα πολύ ψύχραιμα σε σχέση με άλλα περιστατικά, τα οποία με είχαν κάνει έξαλλη. Αυτό ήταν τόσο σοκαριστικό που με ακρωτηρίασε αντί να μου προκαλέσει οργή», είπε στο περιοδικό «Εγώ Weekly».
 
Κλείσιμο
Η Τζένη δεν έκρυψε και το μεγάλο της άγχος για να μην της δώσουν την ταμπέλα της όμορφης. «Από μικρή μου έλεγαν πόσο όμορφη είμαι. Μπορεί να μου το έλεγαν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου με πολλή αγάπη, αλλά εμένα με άγχωνε και με κατάτρεχε αρκετά. Είχα ένα τρίπτυχο που με ακολουθούσε: άριστη μαθήτρια, όμορφο κορίτσι, καλό παιδί. Πάντα ήμουν σε μια κούρσα για να μην απογοητεύσω κανέναν», σημείωσε.
 
Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι φέτος συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της, Α. Κοντόπουλο στην παράσταση «Ο Πειρασμός», στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, εκείνη είπε: «Είναι υπέροχο που συμπρωταγωνιστώ με τον σύντροφό μου. Βέβαια στην αρχή είχα πολύ άγχος. Έχω φοβερή αγωνία όταν έρχεται στις παραστάσεις. Σκέφτηκα πώς θα ήταν να με παρακολουθεί στις πρόβες αδύναμη και εκτεθειμένη. Τελικά όμως είναι απόλαυση να μοιραζόμαστε την κάθε στιγμή, την κάθε λεπτομέρεια, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να βοηθάει ο ένας τον άλλο, κυρίως αυτός εμένα».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης