Ο ηθοποιός έκλεισε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου τα 52 και ανάμεσα στα πρόσωπα που του ευχήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν και η Βίκυ Σταυροπούλου.
Η ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram μια selfie τους, στην οποία οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί. «Χρόνια πολλά στο παντοτινό μου ταίρι. Αλέξη Γεωργούλη σε αγαπώ» έγραψε πάνω στο story της, προσθέτοντας και μία κόκκινη καρδιά.
Δείτε την ανάρτησή της
Η συγκεκριμένη ευχή παραπέμπει στη σειρά «Είσαι Το Ταίρι Μου», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Mega το 2001 και αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία και των δύο ηθοποιών. Στο σίριαλ, η Βίκυ Σταυροπούλου ενσάρκωσε τη «Στέλλα» και ο Αλέξης Γεωργούλης τον «Σωτήρη». Με τα χρόνια η συνεργασία τους εξελίχθηκε σε φιλία, με τους δύο ηθοποιούς να κάνουν συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.