Στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, η Λατίνα τραγουδίστρια ερμηνεύει το «Dai Dai» που θα αποτελέσει τον ύμνο του φετινού Μουντιάλ σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.
Το βίντεο του τραγουδιού στο οποίο συμμετέχει και ο τραγουδιστής από τη Νιγηρία, Burna Boy, και θα κυκλοφορήσει ολόκληρο στις 14 Μαΐου, γυρίστηκε στο Μαρακανά της Βραζιλίας.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Σακίρα τραγουδάει το επίσημο τραγούδι για Μουντιάλ μετά το Waka Waka για το τουρνουά του 2010 στη Νότια Αφρική.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.