Μια εικασία για τη σχέση του Benzy και της Μαντίσας στο στο «Survivor» έκανε ο Μιχάλης Σηφάκης, υποστηρίζοντας ότι οι δύο παίκτες είναι ζευγάρι.
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, ο παίκτης των «Επαρχιωτών» μίλησε για τους δύο αντιπάλους του, αναφέροντας πως κατά τη γνώμη του αναπτύσσεται μια πιο προσωπική σχέση μεταξύ του Αλέξανδρου Benzy Καραντώνη και της Μαντίσας Τσότα.
Μάλιστα, ο Μιχάλης Σηφάκης προσπάθησε να εξηγήσει ορισμένες συμπεριφορές: «Διαισθάνομαι κάτι και θέλω τη βοήθειά σας. Διακρίνω ότι στην κόκκινη ομάδα ο έρως με το βέλος έχει χτυπήσει. Πιστεύω ότι Benzy και Μαντίσα είναι ζευγάρι. Ζευγάρι σε κρίση. Χθες δεν την ψήφισε και ήταν απών. Και σήμερα ήταν ο μόνος που έτρεξε να την αγκαλιάσει. Εμένα μου κάνει έρως. Μου το είπε ο Ben, απλά το λέω ευγενικά».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι