Την εμφάνιση της Cinderella στο Just the 2 of Us σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή, επισημαίνοντας πως δεν την είδε ντυμένη και δεν θέλει να βλέπει «κοριτσάκια» που εκτίθενται στα social media να είναι «τσίτσιδες».
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου δήλωσε πως την απασχολεί πολύ ο τρόπος που εκτίθενται οι νέες γυναίκες καθώς έχει και εκείνη δύο κόρες οι οποίες μπορεί να επηρεάζονται από όσα βλέπουν στην τηλεόραση.
Η Ραμόνα Βλαντή είπε χαρακτηριστικά για τη Cinderella: «Τελικά δεν είδα ντυμένη την Modern Cinderella. Δεν θέλω να βλέπω κοριτσάκια που εκτίθενται και στο Instagram κλπ, να είναι τσίτσιδες. Είναι κάτι που εμένα με απασχολεί γιατί έχω δυο κόρες και με απασχολεί πάρα πολύ όλο αυτό το “ρεύμα”. Να την κρατήσουμε στα social. Δεν είπε κανένας να μην κάνει social, δεν είναι όλα για όλους».
Δείτε το βίντεο
Η Cinderella, η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από το Instagram και το TikTok, ανέλαβε για πρώτη φορά ρόλο σε τηλεοπτική εκπομπή, παρουσιάζοντας το backstage του J2US μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Το πρόγραμμα έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και η Instagrammer είχε επιλέξει να φορέσει ένα μίνι φόρεμα, σε μαύρο χρώμα, με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.