Ο Good Job Nicky ανέβηκε στη σκηνή το βράδυ της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου για να ερμηνεύσει το κομμάτι Dark Side of the Moon, καταφέρνοντας να κερδίσει το «εισιτήριο» για τον τελικό της Κυριακής.
Ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης δεν μπόρεσε να τον απολαύσει, όπως θα ήθελε, λόγω προβλήματος που σύμφωνα με τον ίδιο υπήρχε με τον ήχο. Εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του με το τεχνικό ζήτημα έκανε μία ανάρτηση στο X στην οποία σχολίασε: «Γ...ώ τον ήχο σας. Μα δεν μπορούν να μας δώσουν ήχο από την κονσόλα; Είναι σαν να έχει πάει φίλος και με παίρνει από το κινητό του!».
Δείτε τις αναρτήσεις του
Η εμφάνιση του Good Job Nicky στον Β' ελληνικό ημιτελικό
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.