Νέες πληροφορίες για τη νοσηλεία της Σίας Κοσιώνη έγιναν γνωστές. Η δημοσιογράφος που προσβλήθηκε από πνευμονιόκοκκο και μπήκε στην εντατική, βγήκε από τη ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θάλαμο.
Η νοσηλεία της, ωστόσο, θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στο Metropolitan Hospital.
Η Σία Κοσιώνη ήταν ασθενής από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Παρόλα αυτά, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου αισθάνθηκε ακόμα πιο έντονη αδιαθεσία και παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεταβεί στην εργασία της και να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπως συνέβη και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου. Το βράδυ της Παρασκευής η δημοσιογράφος πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί βρήκαν ότι είχε χαμηλό οξυγόνο της και έκαναν εισαγωγή. Ύστερα από τις εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο, γι' αυτό και παρέμεινε στην εντατική, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.