Φωτογραφία της με μαγιό από το ταξίδι του μέλιτος δημοσίευσε λίγες ημέρες μετά τον μυστικό της γάμο στο Λονδίνο η Κιμ Κατράλ, η οποία βρέθηκε στις Μαλδίβες μαζί με τον σύζυγό της.
Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο Sex and the City, επέλεξε μαζί με τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύζυγό της της, Ράσελ Τόμας, να μείνει μερικές ημέρες σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα.
Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε με μαύρο ολόσωμο μαγιό στην άκρη της πισίνας του δωματίου της, με θέα την παραλία. Στην λεζάντα της ανάρτησής της η Κιμ Κατράλ έγραψε: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα περνώντας εξαιρετικές διακοπές».
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ