Το μοντέλο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα προκείμενου να δώσει μια γεύση στους ακόλουθούς του από το ταξίδι τους.
Στις φωτογραφίες το ζευγάρι ποζάρει σε ορεινό τοπίο, ενώ σε κάποια άλλα ο Γιώργος Καράβας παρουσίασε τον χώρο που επέλεξαν για τη διαμονή τους. «Το σωστό reset με το κορίτσι μου», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.