Έγκυος είναι η σύζυγος της Ρέμπελ Γουίλσον, Ραμόνα Αγκρούμα, με τις δύο γυναίκες να κάνουν γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media..
Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν στο Instagram ένα βίντεο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια φωτογραφία της κόρης τους, ένα στιγμιότυπο με τις τρεις τους, αλλά και ένα με το τεστ εγκυμοσύνης.
«Τα πιο ευχάριστα νέα για την οικογένειά μας. Σύντομα θα είμαστε τέσσερις. Το δεύτερο μωρό έρχεται», αναφέρεται στη λεζάντα που συνόδευε τη δημοσίευση.
Η Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2024 και είναι ήδη γονείς ενός κοριτσιού που ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο του 2022.
Προτού δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τη Ραμόνα Αγκρούμα, η Γουίλσον είχε μιλήσει στο People για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. «Θα ήθελα πολύ να έχω οικογένεια. Αυτή τη στιγμή το προσπαθώ μόνη μου, λόγω του βιολογικού ρολογιού. Αν βρω τον κατάλληλο άνθρωπο, υπέροχα, και τότε θα μπορέσει να ταιριάξει με ό,τι κι αν συμβεί», είχε πει.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.