Παρά τη 18χρονη παρουσία του σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ο Γιώργος Σαμπάνης μοιράστηκε πως εξακολουθεί να έχει άγχος σε κάθε πρεμιέρα του.
Ο τραγουδιστής ξεκίνησε την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου τις εμφανίσεις του στην Αθήνα μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο, και μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day» εξήγησε πως η πρεμιέρα αποτελεί μια ιδιαίτερη ημέρα για εκείνον, σημειώνοντας πως παρά τα χρόνια που τραγουδάει, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αγχώνεται τα πρώτα λεπτά που βγαίνει στη σκηνή.
Όπως είπε: «Πριν από κάθε πρεμιέρα κάνω τον σταυρό μου. Δεν μπορώ να αποφύγω το άγχος με τίποτα μετά από 18 χρόνια σε πρεμιέρες, είναι φοβερό το άγχος. Θέλω 10 λεπτά να συντονιστώ για το τι πρέπει να κάνω, αύριο θα είμαι άλλος».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του, στο μαγαζί: «Η Ιωάννα εννοείται ότι θα είναι σήμερα εδώ στην πρεμιέρα μου. Πώς γίνεται να μην είναι;».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.