Σμαράγδα Καρύδη για τον πατέρα της: Πριν φύγει ταλαιπωρήθηκε αρκετά, νομίζω προλάβαμε να πούμε ό,τι είχαμε να πούμε
Από το 2017, όταν υπέστη ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, η υγεία του χειροτέρευε συνεχώς, δεν ήταν κάτι ξαφνικό, πρόσθεσε
Γεωργία Κοτζιά
Για τις δυσκολίες που πέρασε μετά την απώλεια του πατέρα της μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός περιέγραψε την τελευταία περίοδο της ζωής του Ντίνου Καρύδη και την προετοιμασία της για την αναπόφευκτη απώλεια.
Όπως εξήγησε, ο χαμός του δεν ήρθε ξαφνικά για εκείνη, αφού κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν συνεχώς. Μιλώντας στην εκπομπή «Τετ-α-τετ», δήλωσε αρχικά: «Ήμουν προετοιμασμένη για τον θάνατο του μπαμπά μου. Από το 2017, όταν υπέστη ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, η υγεία του χειροτέρευε συνεχώς. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό, αυτό το είχαμε στο μυαλό μας, και ήταν πολύ δύσκολο».
Η ηθοποιός τόνισε πως ήταν συνεχώς δίπλα του, με όλη την οικογένεια να τον περικυκλώνει με αγάπη, ενώ μοιράστηκε και την ικανοποίηση ότι κατάφεραν να πουν όσα ήθελαν, χωρίς εκκρεμότητες. «Όσο μπορούσα ήμουν μαζί του, γενικά πάντα υπήρχε βοήθεια. Τον είχαμε περικυκλώσει με αγάπη. Νομίζω είναι μια πολύ κλασσική ιστορία ανθρώπου που φτάνει σε ένα τέλος με προβλήματα υγείας, αυτό είναι το πιο άσχημο», δήλωσε.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε επιπλέον: «Ο μπαμπάς μου πριν φύγει ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Νομίζω προλάβαμε να πούμε ό,τι είχαμε να πούμε, τα είχαμε πει. Δεν είχαμε και ποτέ ανοιχτά ζητήματα που δεν ειπώθηκαν. Χρόνια τώρα είμαι προστατευτική με τη μαμά μου, και γενικά με τους γονείς μου. Γιατί πάντα οι γονείς μου ήταν σαν παιδιά που καμία φορά μου έπαιρναν εμένα αυτόν τον ρόλο και έπρεπε εγώ να φερθώ πιο ώριμα από ότι είχα όρεξη, αλλά συμβαίνει αυτό», ανέφερε.
Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για την εσωτερική διαδικασία που βιώνει μετά τον θάνατο του πατέρα της. «Αποφεύγω να το σκέφτομαι, αλλά νιώθω πως περνάω μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης», δήλωσε, προσθέτοντας ότι ίσως πρόκειται για μια κρίση ηλικίας. «Μπορεί να είναι κρίση ηλικίας. Αυτό που νιώθω είναι ότι θέλω να ζήσω όπως θέλω, να σταματήσω να γκρινιάζω, έχω και μια αγχώδη διαταραχή αλλά κατά τα άλλα είμαι και χαρούμενη μαζί», είπε κλείνοντας.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.