Την απόφασή του να μείνει φέτος εκτός θεάτρου, προκειμένου να έχει περισσότερο ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο με το παιδί του, σχολίασε ο Σταύρος Σβήγκος.
Ο ηθοποιός έδωσε το «παρών» σε θεατρική παράσταση μαζί με το παιδί του και μιλώντας την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» εξήγησε πως απολαμβάνει τις στιγμές που θα μοιραστεί με τον γιο του ως θεατές σε ένα έργο, καθώς τα προηγούμενα χρόνια βρίσκονταν μαζί στα καμαρίνια, λόγω των δικών του υποχρεώσεων και των παραστάσεων, που συμμετείχε.
Συγκεκριμένα, είπε: «Ήρθαμε με τον γιο μου, ήταν ευκαιρία. Φέτος έχω αποφασίσει να μείνω εκτός θεάτρου ώστε να έχω περισσότερο χρόνο και έτσι τον απολαμβάνω και τον εκμεταλλεύομαι. Είναι πολύ ωραία η εμπειρία να μοιράζομαι χρόνο με το παιδί μου στο θέατρο, γιατί συνήθως ήταν στα καμαρίνια».
Δείτε το βίντεο
Όσο για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ο γιος του τον χώρο της υποκριτικής, ο Σταύρος Σβήγκος απάντησε: «Και να παίξει σε μια παράσταση ο γιος μου, δεν σημαίνει ότι θα το ακολουθήσει. Το θέμα είναι να κάνουμε παιδιά ανεξάρτητα και ελεύθερα και να βρίσκουν αυτά που θέλουν να κάνουν».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους