Ο Χρήστος Μάστορας εξήρε την καλλιτεχνική κληρονομιά του Διονύση Σαββόπουλου, δηλώνοντας πως ο σπουδαίος τραγουδοποιός και συνθέτης κατάφερε να ενώσει ολόκληρη την Ελλάδα με τα τραγούδια του.
Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα κοινό στιγμιότυπό τους και τόνισε ότι μεταξύ άλλων ότι ο εκλιπών κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο με τη μουσική του.
«Ο Διονύσης Σαββόπουλος, "με κάνα δυο στιχάκια του για πρόσχημα" άλλαζε τον κόσμο μας, έθετε ερωτήματα και μας οδηγούσε σε απαντήσεις, σε μονοπάτια που μόνο ένα λαμπρό μυαλό σαν το δικό του μπορούσε να ανακαλύψει. Σε ευχαριστούμε για όλα Νιόνιο! Κατάφερες όσα δεν μπορούν να καταφέρουν οι μπροστάρηδες. Να ενώσεις μια ολόκληρη Ελλάδα με τα τραγούδια σου» σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας στη λεζάντα με την οποία συνόδευε την ανάρτησή του.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών