Χιλιάδες κόσμου είναι στο Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς. Ο κόσμος έχει γεμίσει το Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ ο Βρετανός σταρ έφτασε με χαλαρή διάθεση και τραβώντας πλάνα με το κινητό του.
Ο Ρόμπι Γουλίαμς έφτασε στο Καλλιμάρμαρο φορώντας μία καρό κιτρινόμαυρη ζιπ κιλότ, μαύρεςς παντόφλες και ροζ καπέλο τζόκεϊ.
Κλείσιμο
Ήδη από τις 7μμ, δύο ώρες πριν από την έναρξη, οι ουρές έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν δεκάδες μέτρα και προχωρούσαν προς την Αρδηττού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
Ο Βρετανός σούπερ σταρ έρχεται στην Ελλάδα με δική του παραγωγή, δηλαδή το stage, ο φωτισμός και ο ήχος είναι όλα από το εξωτερικό, ενώ περί τα 150 άτομα εργάστηκαν για να ετοιμαστεί το live.
Σύμφωνα με πληροφορίες λένε ότι ο Ρόμπι επιφυλάσσει μια έκπληξη με guest που θα έρθει αποκλειστικά για την συναυλία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι Έλληνας καλλιτέχνης.
Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της συναυλίας, παρατείνεται η λειτουργία του Μετρό (Γραμμές 2 και 3) ως τις 02:00.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.