Για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε στο Exathlon μίλησε ο Στάθης Σχίζας, αποκαλύπτοντας ότι τραυματίστηκε σε μια σχετικά «ήρεμη» πίστα του αγωνίσματος. Ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε επίσης, στον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού, Γιώργο Καράβα, ζητώντας του δημόσια συγγνώμη.
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Happy Day», ο Στάθης Σχίζας ανέφερε αρχικά, για τον τραυματισμό του: «Το χέρι μου σακατεύτηκε, έχει σπάσει σε 2-3 σημεία και είμαστε για χειρουργείο. Το έσπασα, συνέχισα να τρέχω και… γεια σας».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, σχολίασε τον παρουσιαστή του Exathlon, Γιώργο Καράβα, αποκαλύπτοντας πως αρχικά είχε διαφορετική άποψη για τον τρόπο που λειτουργεί. «Στην αρχή είχα πει ότι μου "κλωτσάει" σαν παρουσιαστής. Τώρα που τον γνώρισα και είδα πώς είναι να δουλεύει, έπεσα έξω. Του ζητάω δημόσια συγγνώμη. Είναι όπως πρέπει να είναι και προσπαθεί συνέχεια να γίνεται καλύτερος», τόνισε.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.