Ορλάντο Μπλουμ για την εξαντλητική δίαιτα που απαιτούσε ο ρόλος του στο «The Cut»: Ήμουν θυμωμένος και πεινασμένος
Ο ηθοποιός περιέγραψε την κόπωση που ένιωθε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για την ταινία
Ελένη Μήτση
Τη σωματική και συναισθηματική εξάντληση που ένιωθε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το «The Cut», εξαιτίας της δίαιτας που ακολουθούσε, περιέγραψε ο Ορλάντο Μπλουμ, δηλώνοντας ότι ήταν διαρκώς «θυμωμένος και πεινασμένος».
Σε συνέντευξή του στη «Yahoo», που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, ο Μπλουμ μίλησε για την κόπωση που αισθανόταν στα γυρίσματα του φιλμ. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος προς τους συνεργάτες του: «Δεν ένιωθα πολύ καλά, ήμουν θυμωμένος και πεινασμένος».
Orlando Bloom Says He Was 'Angry and Hungry' While Filming 'The Cut' https://t.co/8stBo6KurY
Στην ταινία, που πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, ο Μπλουμ ενσαρκώνει έναν συνταξιούχο πυγμάχο, ο οποίος επιστρέφει στο ρινγκ. «Είμαστε φτιαγμένοι για ύπνο, φαγητό και νερό», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Κοιμόμουν μερικές ώρες τη νύχτα. Κυριολεκτικά δεν είχα καμία πνευματική ή σωματική ικανότητα. Ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα ανάμεσα στις σκηνές και μετά σηκωνόμουν για να δουλέψω» σχολίασε.
Ο Ορλάντο Μπλουμ ανέφερε επίσης, ότι έπινε ελάχιστο νερό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, γιατί ήθελε να έχει το «τρελό, αφυδατωμένο look» που απαιτούσε ο ρόλος του, καθώς ο χαρακτήρας του βρισκόταν σε σωματική και ψυχική παρακμή. «Περιοριζόμουν πολύ στο νερό, και όλα αυτά το έκαναν πολύ πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί», εξήγησε.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.