Ένα βίντεο στο οποίο αφήνεται στα χέρια της κόρης του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα και στις ικανότητες της στη ζωγραφική. δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Μαυρίδης.
Όπως φαίνεται στο κλιπ που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στο Instagram ο παρουσιαστής, η μικρή ανέλαβε δράση και με τους μαρκαδόρους της τον «μεταμόρφωσε» σε... «γατουλίτσα». «Καλά το πάει», ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη να ρωτά την κόρη του φίλου του: «Σαν τι με κάνεις;». «Σαν γατουλίτσα», του απαντά τότε εκείνη. «Δεν περίμενα να σε κάνει τόσο καλό. Έχει καθρέφτη εδώ», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης, πριν ο Γιώργος Μαυρίδης κατευθυνθεί προς τον καθρέφτη για να δει το αποτέλεσμα. «Πολύ καλό, μου άρεσε πάρα πολύ», σχολιάζει με τη σειρά του εκείνος. «Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, για πείτε,πως περνάτε;», έγραψε χιουμοριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης στην ανάρτησή του.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.