Τις διακοπές της σε εξωτικό προορισμό, το Πάσχα που μας πέρασε, φαίνεται ότι αναπολεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία ανέβασε φωτογραφίες της από εκεί, με ένα σέξι μαγιό.
Η παρουσιάστρια και μοντέλο πόζαρε με ένα μπεζ μπικίνι στην παραλία, έχοντας για φόντο τιρκουάζ νερά και φοίνικες.
Οι φωτογραφίες της απέσπασαν πολλά likes και σχόλια θαυμασμού από τους followers της.
Αν και δεν αποκάλυψε -ούτε τότε ούτε τώρα- το σημείο όπου βρίσκονται οι λήψεις, πρόκειται προφανώς για εξωτικό προορισμό, που επιλέχθηκε για να αναδείξει την καλοκαιρινή συλλογή κοσμημάτων της.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.