Τις πρώτες καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνει πλέον η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, καθώς ολοκλήρωσε τα τηλεοπτικά γυρίσματα στα οποία συμμετείχε επί δέκα συνεχόμενους μήνες.
Με μια ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός, την Τετάρτη 2 Ιουλίου στα social media, ανακοίνωσε το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων για φέτος, δίνοντας το στίγμα της έναρξης των διακοπών της.
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μοιράστηκε μια φωτογραφία της με κόκκινο μαγιό, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε: «Τέλος γυρισμάτων. Μετά από δέκα μήνες ακατάπαυστης απαιτητικής δουλειάς, αφήνομαι ελεύθερη στους ήχους των παιδιών που βουτάνε στα νερά. Τιτιβίσματα, τερτερίσμαυα, ανθρωπολαλιές και αεράκι...».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.