Τρεις προσωπικότητες που έγραψαν τη δική τους ιστορία φέτος, μέσα στο σπίτι του Big Brother, υποδέχεται στο live ο Πέτρος Λαγούτης, απόψε, Κυριακή 29 Ιουνίου στις 22.50 στον ΣΚΑΪ.
Ο KAS, ο Ανδρέας Μπαρόλας και η Διονυσία Κούκιου έρχονται στο πλατό έχοντας ο καθένας τη δική του προσωπική άποψη για ανθρώπους και καταστάσεις. Έχουν αλλάξει τη γνώμη τους μετά από τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας; Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας, Γιώργος Λάγιος, θα προσφέρει μία διαφορετική ματιά στα γεγονότα αναζητώντας τις αιτίες και τα κίνητρα.
Δείτε το τρέιλερ
Αποσπάσματα σε πρώτη προβολή αποκαλύπτουν διαφορετικές πτυχές των χαρακτήρων που έχουμε γνωρίσει μέσα από το Big Brother. Όταν έξι από τους δέκα συγκάτοικους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αρκεί μία λέξη για να προκληθεί ένταση. Τι πρότεινε η Αργυρώ Κατσιγαράκη στον Χρήστο Γκικουρία και προκάλεσε την αντίδρασή του; Ένας νέος καυγάς αλλάζει τις ισορροπίες.
Ο Γιώργος Αντωνιάδης, η Ζωή Ασουμανάκη, η Μαρικέλλυ, η Θεοφανία Νικολαΐδη, η Χριστίνα Παπαδέλλη και η Nancy Tawby σκέφτονται ήδη πως μπορεί η νέα εβδομάδα να τους βρει εκτός Big Brother. Ποιους θα στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του;
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.