Παίζοντας τουμπερλέκι εμφανίστηκε η Ρία Ελληνίδου, το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου, με την τραγουδίστρια να ειρμηνεύει το κομμάτι «Σάλα Σάλα», ενώ παράλληλα κρατούσε το μουσικό όργανο.
Η Ρία Ελληνίδου συμμετείχε σε εκδήλωση του ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμός 94.9» μαζί με τον Πάνο Κιάμο. Ανάμεσα στα τραγούδια που είπε, ξεχώρισαν κάποια παραδοσιακά.
Μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media αποτυπώθηκε η στιγμή, που η τραγουδίστρια έδειξε εκτός από τις φωνητικές ικανότητές της, πως ξέρει να παίζει τουμπερλέκι. Η ίδια φαινόταν να απολαμβάνει τη στιγμή, καθώς χαμογελούσε στον κόσμο που βρέθηκε κάτω από τη σκηνή.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.