Ζαχαρίας Ρόχας: Έχω να κάνω τηλεόραση 15-20 χρόνια, παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι

Ζαχαρίας Ρόχας: Έχω να κάνω τηλεόραση 15-20 χρόνια, παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι

Υπάρχουν τρεις τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι λέγονται διευθυντές κάστινγκ, εγώ σε αυτή τη διαδικασία δεν μπαίνω, πρόσθεσε

Ζαχαρίας Ρόχας: Έχω να κάνω τηλεόραση 15-20 χρόνια, παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι
Για την απουσία του από την τηλεόραση μίλησε ο Ζαχαρίας Ρόχας, αναφέροντας πως επιλέγονται συνεχώς τα ίδια πρόσωπα για ρόλους, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μένει εκτός. Ο ηθοποιός δεν έχει εμφανιστεί στη μικρή οθόνη εδώ και 15-20 χρόνια όπως είπε. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξήγησε πως δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να περάσει από κάστινγκ.

Ανέφερε μάλιστα, πως ούτε ο ίδιος τους έχει ανάγκη, όπως δεν τον έχουν κι εκείνοι. «Έχω να κάνω τηλεόραση 15-20 χρόνια. Δεν ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι. Υπάρχουν τρεις τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι λέγονται διευθυντές κάστινγκ, εγώ σε αυτή τη διαδικασία δεν μπαίνω. Δεν τους έχω ανάγκη, προφανώς δεν με έχουν ανάγκη», είπε αρχικά ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τον εαυτό του «αναγεννησιακό καλλιτέχνη», δηλαδή έναν άνθρωπο που μπορεί να καταπιαστεί με όλα τα είδη. «Παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Εγώ είμαι, αν μου επιτραπεί, αναγεννησιακός καλλιτέχνης, δηλαδή όπως ήταν στην Αναγέννηση, έπρεπε να κάνουν τα πάντα. Όταν δεν παίζω, κάνω θεατρικές κατασκευές, ας πούμε», εξήγησε.

Τέλος, ρωτήθηκε για το πέρασμα του χρόνου, σημειώνοντας πως παρά τα 68 του χρόνια, νιώθει συμφιλιωμένος με αυτό το κομμάτι. «Είμαι 68 ετών και είμαι συμφιλιωμένος με τον χρόνο. Εγώ νιώθω νεότερος, αλλά καμιά φορά μου το υπενθυμίζει η μέση μου και το γόνατό μου», είπε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης