Αν και καταφέρνει πολύ συχνά να γίνεται viral τόσο με τις εμφανίσεις, όσο και με τις δηλώσεις της, η Μαρίνα Σάττιξεκαθάρισε πως ο σκοπός της δεν είναι αυτός, αλλά να φτιάχνει πράγματα που να συνάδουν με την εποχή και την κοινωνία. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα MAD Vma, ενώ αναφέρθηκε επιπλέον, στα κομμάτια της.
«Στα MAD θα δείτε ένα μικρό medley με διαφορετικά τραγούδια από τον δίσκο μου, το "Pop Tour" που κυκλοφόρησα πριν ένα μήνα περίπου. Έτσι συνδυάζουμε διάφορους ήχους, διάφορες εικόνες», δήλωσε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως ο στόχος της δεν είναι να γίνεται viral, αλλά να μοιράζεται με τους θαυμαστές της τα τραγούδια της, επικοινωνώντας έτσι τα συναισθήματα και τις σκέψεις της. «Ο πρωτογενής μου στόχος δεν είναι να γίνομαι viral, αλλά να φτιάχνω πράγματα που συνδιαλέγονται με το σήμερα, με τον κόσμο, με τη ζωή που ζούμε όλοι μαζί. Το ότι καταφέρνει η δουλειά μας με κάποιο τρόπο κάτι να επικοινωνεί και να προκαλεί, είναι σίγουρα τύχη, δώρο», εξήγησε.
Τέλος, η καλλιτέχνιδα ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι «έχει φτάσει στην κορυφή». «Δεν υπάρχει η κορυφή που περιγράφεις νομίζω. Σίγουρα πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, αλλά δεν νιώθω ότι είμαι κοντά εκεί που περιγράφεις», απάντησε.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.