Μία ανυπόστατη φήμη κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με την οποία η Ελένη Δήμου έφυγε από τη ζωή. Η ψευδής είδηση προκάλεσε την οργή της γνωστής τραγουδίστριας, που έσπευσε να κάνει μια σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Ελένη Δήμου ξέσπασε με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πως όποιος έγραψε τον τίτλο αυτό για μερικά likes, θα έπρεπε να ντρέπεται. Όπως αποδείχτηκε, η είδηση αφορούσε στον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας από τη Θεσσαλία, η οποία είχε το ίδιο όνομα με την ερμηνεύτρια, με πολλά sites να χρησιμοποιούν παραπλανητικούς τίτλους.
«Πάντως για 95 χρονών που πέθανα, καλή έδειχνα. Ντροπή για μερικά likes», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου σε δημοσίευσή της στα social media.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.