Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με το αποψινό επεισόδιο να προσφέρει μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της σεζόν. Ένας παίκτης έφτασε στην κορυφή, κερδίζοντας το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Ο λόγος για τον 26χρονο Φίλιππο Μπεκιάρη, απόφοιτο της Νομικής Σχολής, ο οποίος κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στοχεύοντας εξ αρχής στο έπαθλο. Όπως αποκάλυψε, συμμετείχε στο παιχνίδι για να χρηματοδοτήσει το διδακτορικό του, ενώ ταυτόχρονα ήθελε να πάρει μια άτυπη «ρεβάνς» για λογαριασμό της οικογένειάς του. Ο πατέρας του, όπως είπε, είχε υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι αρκετά χρόνια πριν, όμως δεν επιλέχθηκε ποτέ για να παίξει.
Δείτε βίντεο
Ο νεαρός παίκτης έδειξε ψυχραιμία και ευστροφία, απαντώντας σωστά σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Η μία ερώτηση διαδεχόταν την άλλη, με τον Φίλιππο Μπεκιάρηνα προχωρά σταθερά μέχρι την κορυφαία στιγμή της βραδιάς. Άλλωστε, στο προηγούμενο επεισόδιο είχε εξασφαλίσει ήδη τα 15.000 ευρώ και ήταν μόνο «τρεις ερωτήσεις μακριά» από τον στόχο του.
Στην τελική ερώτηση, ο παρουσιαστής τον ρώτησε: «Πώς μεταφράζεται η ονομασία "Χονγκ Κονγκ";», με τις τρεις απαντήσεις να είναι «Α. Όμορφο Λιμάνι, Β. Ήρεμο Λιμάνι, Γ. Αρωματικό Λιμάνι και Δ. Βαθύ Λιμάνι». Ο παίκτης πήρε τον χρόνο του, επανεξετάζοντας την πιθανή απάντηση ξανά και ξανά. Παρά τη δυσκολία, αποφάσισε να ρισκάρει διαλέγοντας το Γ (αρωματικό λιμάνι) κι αυτό το ρίσκο τον αντάμειψε, καθώς απάντησε σωστά, κατακτώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς