Στις νέες φωτογραφίες από την εξωτική χώρα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε για σκηνικό μια βόλτα που έκανε όλη η οικογένεια μέσα στη ζούγκλα.
Φρόντισε, μάλιστα, στο άλμπουμ αυτό να βάλει και φωτογραφίες της ίδιας με μπικίνι.
«Χαμένοι στη ζούγκλα του Μπαλί» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα των φωτογραφιών και των βίντεο από το ταξίδι με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα παιδιά τους.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.