Ο Χάρης Βαρθακούρης, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ανέφερε ότι διανύει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο στη ζωή του. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη, ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Breakfast@Star» πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, καθώς η αποχή τους από την τηλεόραση έχει συμβάλει θετικά στην προσωπική τους ζωή.
Παράλληλα, εξήγησε ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο σπίτι, καθώς οι κόρες τους την έχουν ακόμα ανάγκη, ενώ εκείνος εργάζεται για να στηρίζει την οικογένεια. «Ισχύει ότι είμαι στα καλύτερά μου, έτσι νιώθω τουλάχιστον. Ισχύει ότι προσέχουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας αυτό το διάστημα. Εγώ τρώω λίγο, για να μπορώ κάθε βράδυ να τρώω γλυκά», ανέφερε στις δηλώσεις του.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8d9wvqxaxx5)
Αναφορικά με την πιθανότητα να επιστρέψει τηλεοπτικά με τη σύζυγό του, είπε: «Είναι κάτι που δεν υπάρχει στο "ραντάρ" μου, ούτε και στο δικό της αυτή τη στιγμή. Όλα πάνε καλά, η αποχή μας από την τηλεόραση μας έχει βγει σε καλό στην προσωπική μας ζωή. Γιατί να χαλάσουμε κάτι που αυτή τη στιγμή κυλάει νεράκι; Η Αντελίνα είναι στο σπίτι, η θέση της είναι εκεί, γιατί οι κόρες μας την έχουν ακόμα ανάγκη. Μην παρεξηγηθώ με αυτό που λέω. Δουλεύω εγώ και για τους δύο και είμαστε μια χαρά».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.