Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει τα γενέθλιά του και η Δήμητρα Βαμβακούση του ευχήθηκε δημόσια μέσα από τα social media. Ο πρώην νικητής του Survivor έκλεισε τα 43 και η σύζυγός του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να του στείλει τις ευχές της.
Η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους μέσα στη θάλασσα, όπου ο Ντάνος την κρατά στους ώμους του.
Πάνω στο στιγμιότυπο, έγραψε ένα απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο. «Ό,τι είναι το αλάτι για την τροφή, είστε κι εσείς για τον κόσμο. Αν το αλάτι χάσει την αρμύρα του, πώς θα την ξαναποκτήσει; Δεν χρησιμεύει πια σε τίποτα, το πετούν έξω στον δρόμο και το πατούν οι άνθρωποι», γράφει και προσθέτει: «Σου εύχομαι να μην χάσεις ποτέ την αρμύρα σου».
Στη συνέχεια, η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την τούρτα του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία ήταν εμπνευσμένη από το Survivor.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.