ΗΒάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας μίλησαν για το απρόσμενο φινάλε της κωμικής σειράς «Το σόι σου». Οι ηθοποιοί βρέθηκαν καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή του «Στούντιο 4» για το 2024 και αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους στη σειρά.
Συγκεκριμένα, μίλησε για το τέλος της σειράς, εξηγώντας πως η απόφαση είχε συζητηθεί εκτενώς πριν υλοποιηθεί, ενώ τόνισαν πως η δημιουργική κόπωση, λόγω του μεγάλου όγκου των σεναρίων που απαιτούνταν κάθε σεζόν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.
Αρχικά, ο Μελέτης Ηλίας είπε: «Όταν ολοκληρώθηκε το "Σόι σου" ήταν λίγο αδιανόητο το συναίσθημα. Δεν ήταν όμως ξαφνικό, δεν ήταν ότι έγινε ξαφνικά, το συζήταγαν καιρό. Υπήρχε η συζήτηση για να ολοκληρωθεί η σειρά, δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που συζητιόταν εάν έπρεπε να ολοκληρώσει τον κύκλο της».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6pyxh1jk5ux)
Όπως είπε στη συνέχεια, οι δημιουργοί είχαν κουραστεί με τα σενάρια, αφού υπήρχαν δύο άνθρωποι που έγραφαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. «Κακά τα ψέματα υπήρχε το πρόβλημα ότι ήταν δυο άνθρωποι, οι οποίοι έγραφαν νυχθημερόν, ο ένας τους Χαμπέους και ο άλλος τους Τριαντάφυλλους. Επίσης, έρχονταν κάποιοι άνθρωποι που στήριζαν αυτό εμβόλιμα και βοηθούσαν να γραφτούν τα επεισόδια. Όταν υπήρχε το κοκομπλόκο ότι έπρεπε να είναι 60 σενάρια τη σεζόν, κάποια στιγμή αυτό χρειάζεται μια ανανέωση και υπάρχει μια κούραση από όλους. Δηλαδή είναι φυσικό», σημείωσε ο ηθοποιός.
Στη συνέχεια, η Λασκαράκη περιέγραψε τη δύσκολη συναισθηματικά εμπειρία του τελευταίου γυρίσματος, όπου κυριάρχησε το κλάμα και η συγκίνηση. «Νομίζω ότι ήταν διχασμένοι οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση, μας το έδειξαν και την ημέρα που μας έγινε η ανακοίνωση. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, δύσκολη ημέρα, δύσκολο το τελευταίο γύρισμα, δύσκολο όλο πολύ. Πολύ κλάμα», τόνισε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο το συναίσθημα, διαλυθήκαμε. Επιλέξαμε να κάνουμε και την τελευταία σκηνή, πολύ έξυπνοι. Δηλαδή όταν ακούστηκε το wrap ήταν πολύ δύσκολο αλλά η επόμενη ημέρα ήταν... "τελείωσε, τώρα πάμε για άλλα"».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»