Η Ρένα Μόρφη έκανε δηλώσεις και μίλησε μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί της και δεν το είχε καταλάβει κανείς.
Όπως λέει, ήταν επιλογή της να το κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν της αρέσει να πρωταγωνιστεί αυτό στην επικαιρότητα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d62skzlh107l)
«Τον πρώτο χρόνο στο Μουσικό Κουτί ήμουν έγκυος. Επειδή ήταν η πρώτη χρονιά, επειδή ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αισθάνθηκα κάπως... Δεν θέλω να πω "άβολα"», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήθελα καθόλου να είναι αυτό το πρωταγωνιστικό στοιχείο. Οπότε, το έκρυψα».
Αργότερα, όταν προβλήθηκε στην εκπομπή ένα απόσπασμα από το «Μουσικό Κουτί», η Ρένα Μόρφη αποκάλυψε: «Σε αυτό το βίντεο ήμουν 7 μηνών έγκυος. Το τελευταίο γύρισμα το έκανα 8,5 μηνών».
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.