Η Λένα Ζευγαρά έδωσε συνέντευξη και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την προσωπική της ζωή.
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και παραδέχτηκε ότι έχει ψάξει κινητό πρώην συντρόφου της, γεγονός που την έκανε να μισήσει τον εαυτό της. Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Happy Day».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5yg0wjuvrs1)
Πιο αναλυτικά, είπε: ««Έχω τσεκάρει κινητό, έχω ψάξει στα διεγραμμένα, έχω μάθει πρόγραμμα ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων και ήμουν σε έξαλλη κατάσταση. Είμαι χάκερ, να τρομάζεις. Το έχω μάθει μία φορά, αλλά δεν βρήκα μηνύματα. Ξενέρωσα, ήμουν φτιαγμένη για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό δεν το κάνω συχνά, πρέπει να είμαι πολύ καψούρα για να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και να τον ρίξω σε επίπεδο. Σταμάτησα, δεν έκανα επανάληψη. Μισούσα τον εαυτό μου, έλεγα ότι δεν είμαι εγώ για αυτά».
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.