Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», μετά από συνάντησή τους σε βραδινή τουςς έξοδο, η booker επιλέγει «τον δρόμο της σιωπής» και δηλώνει πως «ό,τι είναι να φανεί, θα φανεί».
«Εγώ τη συνάντησα πάνω και δεν ήθελε να πει πολλά. Προτιμά τον δρόμο της σιωπής και δηλώνει ό,τι είναι να φανεί θα φανεί γιατί υπάρχουν αποδείξεις. Μου είπε ότι είναι πολύ καλά», είπε η παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5xn5fys32mx)
Η Έλενα Χριστοπούλου, αποχωρώντας από την εκδήλωση ομορφιάς όπου έδωσε το παρών, δεν θέλησε να σχολιάσει τη «διαμάχη» της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Αρκέστηκε να πει ότι «δεν έχει λόγο να μιλήσει στις κάμερες», ευχαριστώντας ευγενικά τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους.
«Χαμογελαστή είμαι πάντα. Καλή συνέχεια. Δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ. Δεν έχω λόγο να μιλήσω στις κάμερες», ανέφερε.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.