Η Εύα Λονγκόρια αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι η ίδια και η οικογένειά της εγκατέλειψαν τις «δυστοπικές» Ηνωμένες Πολιτείες και μοιράζουν πλέον τον χρόνο τους μεταξύ Μεξικού και Ισπανίας.
«Πέρασα όλη μου την ενήλικη ζωή εδώ», δήλωσε η Λονγκόρια στο «Marie Claire USA». «Αλλά ακόμη και πριν από [την πανδημία], τα πράγματα άλλαζαν. Η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική. Και τότε συνέβη ο COVID και το έσπρωξε στα άκρα. Είτε είναι οι άστεγοι είτε οι φόροι, όχι ότι θέλω να κατακρίνω την Καλιφόρνια - απλά νιώθω ότι αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου έχει τελειώσει τώρα».
Eva Longoria revealed this week that she and her family have moved out of the “dystopian” United States, now splitting time between Mexico and Spain. https://t.co/iDLS2S4HWA
Η ηθοποιός του «Desperate Housewives» ανέφερε τις εκλογές ως έναν από τους λόγους για την οριστικοποίηση της απόφασης. «Το συγκλονιστικό δεν είναι ότι κέρδισε», είπε για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα. «Είναι ότι ένας καταδικασμένος εγκληματίας που εκτοξεύει τόσο μίσος μπορεί να κατέχει το υψηλότερο αξίωμα».
«Αν τηρήσει τις υποσχέσεις του, θα είναι ένα τρομακτικό μέρος», ανέφερε. Η Λονγκόρια πήρε επίσης μερικές στιγμές για να θυμηθεί τη νίκη του Τραμπ το 2016. «Δεν βίωσα ποτέ στη ζωή μου κατάθλιψη», είπε.
«Ήμουν κάπως "Έχει η ψήφος μου πραγματικά σημασία; Κάνω πραγματικά τη διαφορά;"», σχολίασε. «Ήμουν τόσο ξεκομμένη από τον πυρήνα αυτού που πιστεύω, επειδή πίστευα πραγματικά στην ψυχή μου ότι ο καλύτερος άνθρωπος κερδίζει. Και τότε συνέβη αυτό και είπα: "Ω, περίμενε. Ο καλύτερος άνθρωπος δεν κερδίζει"».
Η Λονγκόρια αναγνώρισε ότι είναι προνομιούχα σε σχέση με άλλους όσον αφορά την επιλογή να φύγει από τη χώρα. «Μπορώ να δραπετεύσω και να πάω κάπου», σημείωσε. «Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι τόσο τυχεροί. Θα μείνουν κολλημένοι σε αυτή τη δυστοπική χώρα και η αγωνία και η θλίψη μου είναι γι' αυτούς».
Κλείσιμο
Η ηθοποιός ζει τώρα με τον σύζυγό της, Χοσέ Μπαστόν, και τον γιο τους, τον 6χρονο Σαντιάγο, στο Μεξικό και την Ισπανία. Συχνά επισκέπτεται άλλα μέρη της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής για δουλειά, αλλά δεν επιστρέφει συχνά στο Λος Άντζελες.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη