Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους, ο ηθοποιός ανέφερε ότι «η ζωή συνεχίζεται».
Διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι καλά, ενώ οι σχέσεις τους παραμένουν θετικές, παρά την αμηχανία που ένιωσε να μιλάει για την προσωπική του ζωή.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5gl2iseo8xt)
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day από την επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, ο Γιάννης Νταλιάνης ακούγεται να λέει αρχικά: «Μετά τον χωρισμό, η ζωή συνεχίζεται».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά και εγώ και η πρώην σύζυγος και τα παιδιά. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.