Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν ο Ετεοκλής Παύλου στην έναρξη της εκπομπής που παρουσιάζει, καθώς όπως αποκάλυψε έπεσε θύμα κλοπής.
Ο παρουσιαστής του «Breakfast@Star» ανέφερε πως του άνοιξαν το αυτοκίνητό του και του πήραν προσωπικά αντικείμενα.
«Είμαι φορτισμένος, χθες βράδυ με έκλεψαν. Το αμάξι. Μου άνοιξαν το αυτοκίνητο και παραβιάστηκε ο χώρος μου. Πήραν πράγματα συναισθηματικής αξίας», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rw5b7au755)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως μπορεί κάποιος να είχε ανάγκη τα αντικείμενα, οπότε ευχήθηκε να πιάσουν τόπο.
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι μακάρι να τα έχετε ανάγκη ρε παιδιά και να πιάσουν τόπο. Δεν θα τους πω σε καλή μεριά, αλλά δεν κάνει να κρατάς τέτοιο βάρος μέσα σου. Μπορεί ένας άνθρωπος να το είχε τόση ανάγκη. Μου πήραν μπλούζες, φούτερ, καπέλα, όλα συναισθηματικής αξίας», εξήγησε.
Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν, αφού όπως λέει τον ενόχλησε περισσότερο ότι παραβιάστηκε ο προσωπικός του χώρος. «Στενοχωρήθηκα. Μπαίνοντας μετά νιώθεις ότι παραβιάστηκε ο χώρος και σοκάρεσαι, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα», είπε κλείνοντας.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.