Το μοντέλο και κριτής του διαγωνισμού μόδας μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ όμορφα, πολύ ωραία ενέργεια στην ομάδα. Περνάμε καλά».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d498mn8rzhtl)
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τους υπόλοιπους κριτές του My Style Rocks. «Έχουμε ωραίο κλίμα και αυτό νομίζω βγαίνει στα γυρίσματα. Οι οντισιόν, το αντικείμενο και το θέμα είναι το ίδιο και έρχονται ορισμένοι άνθρωποι να περάσουν συνέντευξη για το αν πληρούν τα κριτήρια», εξήγησε.
Όσο για τη Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας αποκάλυψε πως δεν έχουν επικοινωνία.
«Με τη Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει, δεν είχαμε κάποια επικοινωνία. Εύχομαι με το καλό. Όλοι καλά να είναι και να έχουν δουλειά», ανέφερε για την εκπομπή μόδας που έμαθε ότι θα παρουσιάζει το μοντέλο.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.