Η Άννα Βίσση ευχήθηκε στον Νίκο Καρβέλα για τα γενέθλιά του που ήταν τις 8 Σεπτεμβρίου, με ένα Instagram story.
Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που αυτές τις μέρες περνά χρόνο με την κόρη τους, Σοφία Καρβέλα, στην Αμερική ανάρτησε μέσω του προφίλ της, ένα κοινό ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τον συνθέτη. Στο story της, η Άννα Βίσση έγραψε: «Όλα μου τα χθες, τα αύριο και τα τώρα. Χρόνια πολλά».
Η ανάρτησή της
Και η κόρη τους, Σοφία Καρβέλα ευχήθηκε στον πατέρα της, με ένα στιγμιότυπο που τράβηξε από τη βιντεοκλήση που είχαν οι τρεις τους. Μητέρα και κόρη επικοινώνησαν μαζί με τον συνθέτη με βιντεοκλήση για να του ευχηθούν και η σχεδιάστρια τράβηξε ένα στιγμιότυπο από τη συνομιλία τους. Ανάρτησε ασπρόμαυρη, τη φωτογραφία και έγραψε στο Instagram:«Σήμερα γεννήθηκε ένας θρύλος. Πάντα σε αγαπούσα (και σου απαγορεύω να αναλύσεις το τι είναι η αγάπη, τρελέ), αλλά μου πήρε πολύ χρόνο για να μου αρέσεις και ακόμη περισσότερο για να σε γιορτάσω. Μου αρέσει που μοιραζόμαστε το ίδιο αίμα και τις (ίδιες) απόψεις».
Το μήνυμα της Σοφίας στον Νίκο Καρβέλα, κατέληξε ως εξής: «Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις σύντομα. Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά».
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.