Το σίκουελ του «Mad Max: Fury Road» έκανε την επίσημη πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και την Παρασκευή 24 Μαΐου κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες, μετά την αναμονή για 9 χρόνια από τους φανατικούς θαυμαστές.
Η Τέιλορ Τζόι ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του «Furiosa» και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Σκηνές από την Έρημη Χώρα. Το επικό μας ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Η ταινία μας ανήκει πλέον στον κόσμο. Στο καστ και το συνεργείο μας... τα καταφέραμε! Σε όλους όσους παρακολουθούν... Σας ευχαριστούμε».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.