Τζένιφερ Λόπεζ: Νιώθω πολύ παρεξηγημένη μερικές φορές

Τζένιφερ Λόπεζ: Νιώθω πολύ παρεξηγημένη μερικές φορές

Η Λατίνα σταρ μίλησε για τις ομοιότητες που έχει με τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία «Atlas»

tzenifer-lopez__1_
H Τζένιφερ Λόπεζ προωθεί τη νέα της ταινία «Atlas» και σε συνέντευξη που έδωσε για τον χαρακτήρα που υποδύεται, ανέφερε πως έχουν πολλά κοινά.

Ένα από αυτά, είναι ότι κι εκείνη, όπως η ηρωίδα της «νιώθει πολύ συχνά ότι παρεξηγείται» από τον κόσμο, όπως λέει στο People.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Λόπεζ αναφέρεται μόνο στην ταινία ή και στην πραγματική της ζωή, αφού τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον Μπεν Άφλεκ όλο και πληθαίνουν.

Κλείσιμο
Μιλώντας στο People, η Λατίνα σταρ ανέφερε: «Είμαστε διαφορετικές, γιατί η ηρωίδα μου δεν φοράει κανένα από τα συναισθήματά της. Είναι τόσο κλειστή, συγκινούμαι καμιά φορά όταν διαβάζω το σενάριο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο χαρακτήρας της στην ταινία είναι «πολύ δυνατός και σίγουρος για αυτό που κάνει», ενώ είπε επίσης: «Ώρες ώρες ήταν πολύ σίγουρη, όμως υπήρχαν κι εκείνες οι φορές που έλεγε "σε παρακαλώ, άκουσέ με, πρόσεξέ με". Σαν εμένα. Έχω νιώσει πολύ παρεξηγημένη ανά καιρούς. Μπορώ να ταυτιστώ μαζί της».

Τα σχόλια αυτά έρχονται λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κακή της συμπεριφορά, απέναντι σε υπαλλήλους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω

Ζέστη και σκόνη σήμερα, έρχεται «ψυχρή λίμνη» με μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στη Βραζιλία: 16χρονος σκότωσε γονείς και αδελφή επειδή του πήραν το κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης