Ο Στιβ Μπουσέμι φέρεται να γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο, ενώ απολάμβανε τη βόλτα του στη Νέα Υόρκη.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δέχτηκε επίθεση, καθώς περπατούσε στην Τρίτη Λεωφόρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.
Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον λόγο που έγινε η επίθεση ή για τον δράση δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως ο ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ήταν γεμάτος μώλωπες και είχε αιμμοραγία στο αριστερό του μάτι.
Ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης αναφέρει για τον δράστη: «Φορούσε σκούρο καπέλο σε στυλ μπέιζμπολ, μπλε μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι, λευκά αθλητικά παπούτσια και κρατούσε έναν φάκελο».
Μιλώντας στη New York Post, εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε: «Ο Στιβ Μπουσέμι δέχτηκε επίθεση στο Μανχάταν, ήταν άλλο ένα θύμα μιας τυχαίας βίαιης πράξης στην πόλη. Είναι εντάξει και εκτιμά τις ευχές όλων, αν κι είναι απίστευτα λυπημένος για όλους, που έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ περπατούσε απλά στους δρόμους της Νέας Υόρκης».
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.