H Ρία Ελληνίδου αναφέρθηκε στην πορεία της στο τραγούδι, αλλά και στους θαυμαστές της.
Η τραγουδίστρια παραδοσιακού τραγουδιού μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά μίλησε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει ζήσει.
«Έχει έρθει ένας τύπος μπροστά μου, την ώρα που τραγουδούσα και με ρώτησε πόσο κιλά είμαι. Του λέω εγώ ότι δεν είμαι και πολλά. Μου λέει "αγοράζω το βάρος σου σε χρυσό" και του απάντησα να περιμένει κάνα δύο χρόνια να παχύνω λίγο. Τι να τα κάνω 55 κιλά χρυσό;», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15qosed35j5)
Στη συνέχεια, μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί ανά διαστήματα. «Πολλές φορές μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Έχουν γίνει πολλά, δαχτυλίδια από κάτω ή στα καμαρίνια, το προσκλητήριο του γάμου μας, με το όνομά μου πάνω, δεν ξέρω ποιος ήταν. Πολύ εύστοχα πράγματα», εξήγησε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους