Μια θαυμάστρια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ έλαβε απάντηση από το είδωλό της, 60 χρόνια μετά την ερωτική εξομολόγηση που του είχε κάνει.
Ο τραγουδιστής των Beatles κοινοποίησε την απάντησή του σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, το οποίο ανάρτησε στο Instagram.
Στην αρχή του βίντεο, παίζεται ένα απόσπασμα στο οποίο μια γυναίκα, που συστήνεται ως Έντριεν, δίνει συνέντευξη σε δημοσιογράφο πριν από την πρώτη περιοδεία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ το 1963.
«Πολ ΜακΚάρτνεϊ αν ακούς, η Έντριεν από το Μπρούκλιν σε αγαπάει με όλη της την καρδιά» αναφέρει η γυναίκα.
Στη συνέχεια ο ΜακΚάρτνεϊ απευθύνεται στη θαυμάστριά του και τονίζει: «Γεια σου Έντριεν, είμαι ο Πολ. Άκου, είδα το βίντεό σου. Είμαι στο Μπρούκλιν τώρα. Είμαι στη Νέα Υόρκη. Επιτέλους έφτασα εδώ. Έχουμε μια έκθεση, μια έκθεση φωτογραφίας. Έλα να τη δεις!»
Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έγραψε: «Και Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.