Τον γιο τους βάφτισαν η Βαλέρια Χοψονίδου και ο σύζυγός της, Αντώνης Βλωτιδέλλης στη Βουλιαγμένη.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, παρουσία συγγενών, φίλων και αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού. Ο μικρός που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2025, πήρε το όνομα Παναγιώτης. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί της ίδιας περιοχής.
Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης, οι καλεσμένοι της Βαλέριας Χοψονίδου και του συζύγου της, δημοσίευαν φωτογραφίες στα social media από την ιδιαίτερη στιγμή που έζησε το ζευγάρι. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στη βάφτιση ήταν η αδερφή της, Ολυμπία Χοψονίδου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Γωγώ Φαρμάκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Έλενα Γαλύφα.
Δείτε τις φωτογραφίες
Το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του πριν από έναν χρόνο και στις 28 Ιουλίου του 2025, η Βαλέρια Χοψονίδου είχε πάρει εξιτήριο για το μαιευτήριο, ποζάροντας με τον και τον σύζυγό της.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία