Ιατρικές πηγές από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» στο οποίο νοσηλεύεται ο τραγουδιστής εξηγούσαν ότι το ξύπνημα θα γίνει με τη μείωση των φαρμάκων που κρατούν τον Δημήτρη Κόκοτα σε καταστολή.
Οι ίδιες πηγές συμπλήρωναν ότι αυτό που κάνουν οι γιατροί είναι να παρακολουθούν συνεχώς την εικόνα του τραγουδιστή και τις αντιδράσεις του οργανισμού του κάθε φορά που κάνουν ένα βήμα προς το ξύπνημα.
Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στον τραγουδιστή διενεργήθηκε εγκεφαλογράφημα.
Όπως λένε χαρακτηριστικά, αν το επιτρέπουν τα αποτελέσματα τότε οι γιατροί θα συνεχίζουν σταδιακά με λιγότερη δοσολογία των κατασταλτικών φαρμάκων που χορηγούνται στον Δημήτρη Κόκοτα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.