Μαριάντα Πιερίδη σε Φλορίντα Πετρουτσέλι: Για να ασχολείσαι τόσο μαζί μου κάπου σε βοηθάει
Δεν γίνεται να βγάζεις μόνη σου την προσωπική σου ζωή στη φόρα και μετά να λες ότι δεν θες να απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις, είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι
Σχετικά με αυτό, η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε στο «MEGA Καλημέρα» ότι«δεν μπορεί η τραγουδίστρια όταν δίνει φόρα παρτίδα την προσωπική της ζωή», να μη θέλει να απαντά σε σχετικές ερωτήσεις.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d056pgttit7t)
Η Μαριάντα Πιερίδη είδε πιθανότατα το παραπάνω απόσπασμα και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, απευθυνόμενη στη Φλορίντα Πετρουτσέλι.
«Καταρχήν χαίρομαι που βοηθάω στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου κάπου αυτό σε βοηθάει. Από κει και πέρα, δεν έχω να δικαιολογηθώ για τίποτα. Θα απαντάω όποτε θέλω να απαντάω και δεν θα απαντάω όποτε δεν θέλω να απαντάω, απλά πράγματα. Το μόνο λοιπόν που έχω να πω, είναι το εξής: Εννοείται πως θα μοιραστώ ένα σοβαρό πρόβλημα που περνάω. Γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω μια άλλη γυναίκα να αντιμετωπίσει και να κοιτάξει κατάματα το δικό της πρόβλημα. Η γυναικεία αλληλεγγύη και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά για μένα είναι πάνω από όλα. Όπως επίσης αντίστοιχα διαχειρίζομαι και τη χαρά μου. Χαίρομαι να τη μοιράζομαι. Η χαρά, όπως λέει και ένα ρητό, είναι σαν το φρεσκοζυμωμένο ψωμί όταν το βάλεις στο φούρνο, ανοίγεις όλα τα παράθυρα. Αν η άποψη του καθενός είναι διαφορετική από τη δική μου, ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν θα κατακρίνω τη δική σου άποψη, μην κατακρίνεις την δική μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων».
Τι είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στον «άερα» του «MEGA Καλημέρα» ότι:«Γενικά όταν σου κάνουν κριτικές, νομίζω ότι δεν είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Αλίμονο. Απλά αυτό που θέλω να πω στη Μαριάντα Πιερίδη -που τη συμπαθώ- γιατί της δόθηκε μία ευκαιρία και την έχει πάρει από τα μαλλιά, ότι πολλές φορές από μία κριτική ενός άσχετου ανθρώπου, μπορείς να δεις και κάποιες αλήθειες που δεν τις έχεις σκεφτεί. Πήγε σε αυτή τη βραδινή έξοδο και έλεγε ότι δεν θέλει να απαντήσει… Όταν όμως δίνεις φόρα παρτίδα την προσωπική σου ζωή, μετά είναι πολύ δύσκολο να λες “δεν θέλω να απαντήσω”, ούτε να το πάρεις πίσω. Οπότε το λέω πραγματικά παιδιά με πολλή αγάπη, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα σου πει κάποιος ότι η δουλειά είναι δουλειά και η προσωπική ζωή, προσωπική ζωή… Δεν είναι ωραίο από τη στιγμή που η Μαριάντα Πιερίδη έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή την απιστία, τον πρώην της, τα ταξίδια της, τον νυν της. Πρέπει να είναι λίγο πιο ισορροπημένο το επάγγελμα με την προσωπική της ζωή. Την άποψή μου τη λέω με πολύ σεβασμό χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω ή να προσβάλλω τον άλλον… Και νομίζω ότι τα καταφέρνω… Από εκεί και πέρα, η κοπέλα ενοχλήθηκε».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.