Μαριάντα Πιερίδη: Με τιμά που κυκλοφορούν φωτογραφίες με τον σύντροφό μου

Μαριάντα Πιερίδη: Με τιμά που κυκλοφορούν φωτογραφίες με τον σύντροφό μου

Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον, εξήγησε η τραγουδίστρια

pieridi3345
Η Μαριάντα Πιερίδη βρισκόταν δε μία εκδήλωση, όπου υπήρχαν και δημοσιογράφοι με τηλεοπτικές κάμερες. Όταν την πλησίασαν, τη ρώτησαν για το ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο, με τον νέο της σύντροφο.

Η τραγουδίστρια, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που προβλήθηκε από το «Happy Day» ήρθε σε αμηχανία με τις ερωτήσεις που δέχτηκα, παρόλα αυτά απάντησε.

Αρχικά, είπε: «Στο Λονδίνο πέρασα πάρα πολύ όμορφα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d056o03o4rwx)


Στη συνέχεια, τη ρώτησαν αν είναι το πρώτο τους ταξίδι, ως ζευγάρι, κάτι στο οποίο η Μαριάντα Πιερίδη δεν θέλησε να απαντήσει. «Καταρχήν, δεν θέλω να συζητήσω αν ήταν το πρώτο, δεύτερο, τρίτο ή δέκατο ταξίδΙ. Θέλω απλά να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν μια πολύ ωραία απόδραση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία το τριήμερο» τόνισε

«Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν σας ενοχλούν;» τη ρώτησε μια ρεπόρτερ. Σε αυτό, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «Με τιμά το ότι υπάρχουν φωτογραφίες. Θεωρώ ότι μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον. Είναι ωραίο. Θα ήταν αγένεια να πω ότι "ναι ενοχλούμαι". Όχι».

«Φτύστε μας, μην πείτε πολλά»
Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει κι άλλη φορά για τη νέα της σχέση. Το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου επιβεβαίωσε ότι είναι ερωτευμένη, στους ρεπόρτερ που της απέσπασαν μερικές δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, φτύστε μας και μην πείτε πολλά, αφήστε να δέσει το γλυκό πρώτα και μετά. Ήταν προξενιό ναι, από τον Τζώνη Καλημέρη. Και τώρα το τριήμερο μαζί ήμασταν όλοι παρεάκι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czydnz8ltpb5)

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «Καλέ ποιον γάμο; Τον άνθρωπο τώρα τον γνώρισα». Τέλος, αναφέρθηκε στο παιδί της και όσα γνωρίζει για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή. «Το παιδί ξέρει όσα χρειάζεται να ξέρει. Το θέμα είναι να περνάει καλά, να είναι ευτυχισμένο και από εκεί και πέρα κοιτάω κι εγώ να είμαι χαρούμενη» δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Το βίντεο με τον νέο της σύντροφο
Λίγο καιρό πριν τις παραπάνω δηλώσεις, η τραγουδίστρια εθεάθη σε ένα καφέ, να κάθεται μαζί με έναν άντρα, ο οποίος σύμφωνα με το «Super Κατερίνα» δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια τρυφερή συνομιλία, με τον έναν να χαϊδεύει το χέρι του άλλου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czmk2ora8sy9)
Κλείσιμο

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι πρόκειται για έναν άντρα που εργάζεται ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας και η ηλικία του είναι περίπου 40 με 45 ετών. Αναφέρθηκε ακόμη, ότι με τη Μαριάντα Πιερίδη έχουν βρεθεί αρκετές φορές σε κοινή παρέα. «Ήταν κάτι σαν έρωτας με την πρώτη ματιά» ειπώθηκε επίσης, στο «Super Κατερίνα».

Ο χωρισμός της με τον Δημήτρη Κατριβέση
Το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, η Μαριάντα Πιερίδη πήγε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατριβέση και διευκρίνισε πως διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά το διαζύγιό τους.

Πιο συκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Γιατί φαντάσου να βγει τώρα μια φωτογραφία και να είναι εκείνος κάπου αλλού ή να είμαι εγώ κάπου αλλού. Καλό είναι τουλάχιστον να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά μια επικεφαλίδα, "ναι, δεν είμαστε πια μαζί"».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx1ycsypz21)

Επίσης, πρόσθεσε: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, ούτως ή άλλως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και από κοινού αποφασίσαμε να μην το αλλάξουμε αυτό».

Στο τέλος, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται σουηδικό. Για τα ελληνικά δεδομένα ίσως, δεν ξέρω. Αλλα όταν έχεις μια δουλειά που πάει πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι θα ήταν βλακώδες από την πλευρά ενός εκ των δύο... Είναι μια δουλειά που την έχουμε μαζί από το 2016».
Ειδήσεις σήμερα:

Αυστηρότερα πρόστιμα για φοροφυγάδες και ελέγχους με email, sms φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Τι σημαίνει το μήνυμα Καραμανλή ότι δεν κρύβεται πίσω από την ασυλία του - Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης