Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς
rebelwilson121
Η Ρέμπελ Γούίλσον διανύει τη χρονιά των προσωπικών της αποκαλύψεων, αφού με αφορμή τα απομνημονεύματά της, είναι αποφασισμένη να μοιραστεί πολλές προσωπικές της πληροφορίες.

Η 44χρονη ηθοποιός, μοιράστηκε πρόσφατα μια προσωπική αποκάλυψη για την πρώτη φορά που έκανε σεξ. Όπως εξομολογήθηκε, αυτό συνέβη σε ηλικία 35 ετών. Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της «Rebel Rising» συμπεριέλαβε αυτή την αναφορά, στην προσπάθειά της να περάσει «ένα θετικό μήνυμα» όπως το χαρακτήρισε. 

Μέσα από το βιβλίο της, η Γουίλσον απευθύνεται σε όσους νιώθουν την καταπίεση ότι πρέπει να βιαστούν για να κάνουν σεξ, λόγω των στερεοτύπων σχετικά με το ηλικιακό όριο, που άτυπα πλαισιώνει την πρώτη φορά που κάνει σεξ, ένας μέσος άνθρωπος.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο People, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε: «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στα τριάντα σας, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθετε πίεση ως νέοι». 
rebel_wilson
Στη συνέχεια, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, αναφέροντας πως όταν ήταν 23 ετών είχε πει ψέματα ότι έκανε σεξ, για να αποφεύγει τις ερωτήσεις. «Υπήρξε μια στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη "ω ναι, το έκανα". Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις» και πρόσθεσε μετέπειτα, ότι: «Συνήθως απλά έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση».

Στο ίδιο βιβλίο η ηθοποιός θα αναφερθεί και σε μία δυσάρεστη εμπειρία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Grimsby», Σάσα Μπάρον Κόεν και ο οποίος όπως υποστηρίζει η Γουίλσον την πίεζε να γυρίσουν σεξουαλικές σκηνές. Στα απομνημονεύματά της, εκ των οποίων απόσπασμα κυκλοφόρησε στην Page Six, αναφέρεται σε αυτόν, εξηγώντας πως κάθε φορά που έπαιζε μαζί του, ένιωθε ότι τη σκέφτεται γυμνή.

«Έμοιαζε ότι κάθε φορά που μιλούσα, ήθελε να με δει γυμνή σε μια μελλοντική σκηνή», είπε χαρακτηριστικά. 
Στη συνέχεια, εξήγησε ότι την είχε καλέσει μέσω ενός βοηθού παραγωγής για να της πει ότι χρειαζόταν να γυρίσει μια ακόμα σκηνή για την ταινία. Όπως ανέφερε, στην εν λόγω σκηνή, ο χαρακτήρας του Σάσα Μπάρον Κόεν κατεβάζει το παντελόνι του και ζητάει από τη Ρέμπελ Γουίλσον να αγγίξει τα οπίσθιά του.
wilson
H Ρέμπελ Γουίλσον και ο Σάσα Μπάρον Κοέν στην ταινία Grimsby του 2016
«Είπα αμέσως όχι κι αυτοσχεδίασα μερικά λόγια για να καταφέρω να φύγω από εκεί. Όμως αργότερα, έπρεπε να προσποιηθώ ότι κάνω σεξ με αυτόν τον άντρα. Έπρεπε ακομα και να τον φιλήσω επανειλημμένα», είπε. Tόνισε επιπλέον, πως συχνά την πίεζε για ερωτικές σκηνές.

Όταν μάλιστα, είδε ότι η παραγωγή δεν έκανε τίποτα για τις πιέσεις που δεχόταν η ίδια, τους ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να προωθήσει καθόλου την ταινία.

«Αυτή η αποτυχία στο box office ήταν κάρμα», είπε ενώ πρόσθεσε πως δεν ήθελε να ακυρώσει κανέναν με την ιστορία της, αλλά να σπρώξει κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν για περιστατικά, που τις κάνουν να ντρέπονται.

Δείτε βίντεο: Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς
Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς


Ειδήσεις σήμερα:

Αυστηρότερα πρόστιμα για φοροφυγάδες και ελέγχους με email, sms φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Τι σημαίνει το μήνυμα Καραμανλή ότι δεν κρύβεται πίσω από την ασυλία του - Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης