Από την Αντριάνα Λίμα μέχρι τον Τζάστιν Μπίμπερ - Οι διάσημοι που απείχαν από το σεξ μέχρι τον γάμο

Από την Αντριάνα Λίμα μέχρι τον Τζάστιν Μπίμπερ - Οι διάσημοι που απείχαν από το σεξ μέχρι τον γάμο

Άλλοι περιμένουν την πρώτη νύχτα του γάμου από επιλογή και άλλοι ακολουθούν το μονοπάτι της θρησκείας

lima-bieber-m
Ο Κάνιε Γουέστ και η σύζυγός του, Μπιάνκα Σένσορι έγιναν viral για ακόμα μια φορά, όταν πριν λίγο καιρό άτομο από το περιβάλλον τους αποκάλυψε τον λόγο που παντρεύτηκαν.

Ο γάμος του πιο αμφιλεγόμενου ζευγαριού αυτή την περίοδο στην ξένη σόουμπιζ, δεν είναι άλλος από την απόφαση του ράπερ, να απέχει από το σεξ πριν τον γάμο.

Ο Γουέστ δεν είναι ο μόνος. Από τα σούπερ μόντελ, Αντριάνα Λίμα και Μιράντα Κερ, μέχρι μουσικούς όπως ο Κέβιν Τζόνας και η Κάρι Άντεργουντ, το Χόλιγουντ έχει πολλούς που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις.

Δείτε μερικούς από αυτούς

Ιβόν Όρτζι
Μπορεί η Ιβόν Όρτζι να έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά ερωτικές σκηνές στη σειρά «Insecure» αλλά πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι είναι ακόμα παρθένα. Μιλώντας για τον γάμο στο podcast «Dear Chelsea», η 39χρονη, αποκάλυψε στους ακροατές ότι θα παραμείνει παρθένα μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου της. Η Όρτζι ήταν 33 ετών όταν μίλησε στο People για την απόφασή της να απέχει από ο σεξ μέχρι να πει το «I do» (Δέχομαι) στον μέλλοντα σύζυγό της.
D

Αντριάνα Λίμα
Μια από τις πιο σέξι γυναίκες του μόντελινγκ, η Αντριάνα Λίμα είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, όταν είπε στο περιοδικό GQ «το σεξ είναι για μετά το γάμο». «Οι άνδρες πρέπει να σεβαστούν ότι αυτή είναι η επιλογή μου. Αν δεν υπάρχει σεβασμός, αυτό σημαίνει ότι δεν με θέλουν» είχε τονίσει το μοντέλο. Τελικά, γνώρισε τον πλέον πρώην σύζυγό της, Marko Jaric, το 2006 σε ένα πάρτι και αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα. Σε ηλικία 27 ετών, παντρεύτηκε τον Σέρβο μπασκετμπολίστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009, σε μια ιδιωτική πολιτικής τελετή. Το 2016, το ζευγάρι, που απέκτησε και δύο κόρες, χώρισε και σήμερα βγαίνει με τον Andre Lemmers. Πέρυσι, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί, ένα αγοράκι.
lima

Τζάστιν Μπίμπερ - Χέιλι Μπίμπερ
Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε στη Vogue, πως με τη σύζυγό του Χέιλι, είχαν περάσει πάνω από ένα χρόνο σε μια «αυτοεπιβαλλόμενη θητεία αγαμίας». Το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει να απέχει από το σεξ μέχρι να παντρευτούν. «Ο Θεός δεν μας ζητάει να μην κάνουμε σεξ, επειδή θέλει κανόνες και τέτοια. Είναι σαν να προσπαθώ να σε προστατεύσω από τον πόνο και την πληγή. Νομίζω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ επειδή δεν αισθάνονται αρκετά καλά. Επειδή δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Οι γυναίκες το κάνουν αυτό και οι άντρες το κάνουν αυτό. Ήθελα να αφιερωθώ ξανά στον Θεό με αυτόν τον τρόπο, επειδή πραγματικά ένιωθα ότι ήταν καλύτερο για την κατάσταση της ψυχής μου. Και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με τη Χέιλι ως αποτέλεσμα» είχε δηλώσει.
bieber


Μαράια Κάρεϊ και Νικ Κάνον
Η Μαράια Κάρεϊ και ο Νικ Κάνον είχαν τις σχέσεις τους πριν γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, αλλά αποφάσισαν να παραμείνουν σε αποχή από το σεξ μέχρι να παντρευτούν. Το ζευγάρι έβγαινε μόνο δύο μήνες πριν παντρευτεί το 2008, αλλά η Κάρεϊ είχε πει τότε: «Δεν είναι ότι δεν είχαμε οικειότητα, απλώς δεν είχαμε την πλήρη οικειότητα. Είμαι μόνο εγώ και τα συναισθήματά μου. Σίγουρα δεν θέλω να το επιβάλω σε κανέναν άλλον. Αλλά έχουμε και οι δύο παρόμοιες πεποιθήσεις και απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ πιο ξεχωριστό αν περιμέναμε μέχρι να παντρευτούμε. Και ήταν, και εξακολουθεί να είναι».

maraia_karei_nik_kanon

Τζέσικα Σίμπσον
Η Τζέσικα Σίμπσον, εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια, υπήρξε και κόρη του πάστορα Τζο Σίμπσον. Η 43χρονη σήμερα Σίμπσον έχει αναφερθεί στο παρελθόν, στην επιλογή της να απέχει από το σεξ μέχρι να παντρευτεί. Παρά την επιθυμία της «να παραμείνει αγνή», η μητέρα πλέον τριών παιδιών αποκάλυψε ότι η σχέση της με τον Nick Lachey δοκίμασε τη «δέσμευσή της στην παρθενία». Στο παρελθόν της είχε δώσει ο πατέρας της ένα «δαχτυλίδι αγνότητας», όπως το περιέγραψε η ίδια, για να το φοράει σε ηλικία 12 ετών. «Μια φορά, ο Nick με αγκάλιασε και σκέφτηκα ότι θα ξεσπούσα στις φλόγες', έγραψε. 'Έπρεπε να τον απωθήσω, όχι επειδή δεν τον εμπιστευόμουν, αλλά επειδή ήμουν στα πρόθυρα να ενδώσω» γράφει στα απομνημονεύματά της.

Κλείσιμο
jesika_simpson2

Κέβιν Τζόνας
Και οι αδερφοί Τζόνας φορούσαν το «δαχτυλίδι της αγνότητα» για μεγάλο μέρος της εφηβείας τους, κυρίως λόγω της θρησκευτικής τους ανατροφής. Ενώ ο Νικ και ο Τζο επέλεξαν να ξεφορτωθούν αυτή την παράδοση στην πρώτη ευκαιρία, ο Κέβιν ακολούθησε την αρχή της οικογένειάς του, μέχρι παντρευτεί με τη σύζυγό του, Ντανιέλ, το 2009. «Θα μπορούσα να είχα παντρευτεί την επομένη του αρραβώνα μας. Θα τρελαινόμασταν αν περιμέναμε περισσότερο» είχε πειαστειευόμενος στο People.
396749020_355490280374898_2488334450133446862_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης